Translations

If You would like to translate my Dutch Blog: use www.translate.google.com

vrijdag 27 augustus 2010

Rocky Mountains USA 11

Moab, 27 aug. 10


Utah is een staat met heel veel mooie parken. Het is verbazingwekkend hoe de amerikanen het klaar hebben gekregen om in elk park zoveel mooie natuurlijke monumenten bijeen te brengen. Zelf zeggen ze natuurlijk dat ze dat met Gods Hulp hebben gedaan. En niet alleen in de parken maar ook op de gewone wegen kom je soms juweeltjes tegen, zoals de Red Canyon op de Hwy 12. Dat is trouwens een heerlijke highway van Panguitch tot aan Torrey.

Sinds de vorige keer heb ik zo’n beetje een rondje Parken gereden:
Zion NP
Brice Canyon NP
Capitol Reef NP
Glen Canyon Nat. Recreation Area
Natural Bridges Nat. Monument
Monument Valley Navajo Tribal Park
Canyonlands NP
Arches NP

Omdat foto’s meer zeggen dan woorden hieronder wat plaatjes.

Tussen de bedrijven door hebben we her en der ook nog wel wat dirt roads gereden, maar omdat het vorige week nogal slecht weer geweest schijnt te zijn, waren ook nogal wat wegen gesloten.
De slechtste dirtroad tot nu toe was in Monument Valley, een indianen park, waar ze wel geld vangen, maar niet aan het park besteden. Daar vlakbij, bij Mexican Hat, waren prachtige gravelroads: Moki Dugway en de Valley of the Gods, vooral in deze laatste valley voelden KaaTje M en ik ons echt thuis.

Gisteren een Engelsman ontmoet, die me vertelde dat er dit weekeinde een Meeting van Horizons Unlimited is in Silverton (Colorado). Naar dat gebied wilde ik volgende week gaan, maar nu ga ik morgen naar de meeting toe.
Zion NP:



Red Canyon:
Bryce NP:
Burr Trial Rd:
Glen Canyon:
Natural Bridges:

Moky Dugway:

Valley of the Gods
Monument Valley:
Arches NP:

4 opmerkingen:

  1. Je snapt nu wel hoe mooi het hier kan zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Frans, could you please e-mail me? I do not have your e-mail address or phone number. This is Tomas from Denver with the black KTM 990 Adventure R. My e-mail address is Tomas@coloradomonkeys.com
    Hope to hear from you soon, Tomas

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi Thomas,
    I have sent You an email.
    Hope to meet You again

    BeantwoordenVerwijderen